Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

35 vare(r)

pr. side

35 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Buede stave til brystpiercinger

Når man får lavet en brystpiercing, kan man enten få den lavet med en lige eller en buet stav. Piercinghullet vil forme sig efter det piercingsmykke der bruges, når piercingen er helt ny. Så hvis du bliver brystpiercet med en buet stav lige fra starten af, vil dit piercinghul også få en buet form, når det er færdighelet. Er du derimod blevet piercet med en lige stav, vil det modsatte naturligvis gøre sig gældende.

Buede stave i brystpiercinger

Buede stave findes forskellige deisgns samt materialer så mulighederne for variation er mange. Hvis du er blevet pieret med en buet stav vil dit piecinghul have taget naturlig form efter den buede stav, efterhånden som det helede. Derfor vil piercingsmykker med en buet form også føles mest naturlige og behagelige for dig at bruge bagefter. En buet stav er som en ring i formen, eller rettere sagt, omtrendt som det stykke af en ring der normalt går gennem selve piercinghullet. Forskellen på ringen og den buede stav er altså hovedsageligt at ca. 2/3 dele af ringen simpelthen mangler.

Men i stedet for en fuldcirkel ring, har man med den buede stav nu pluselig fået to ender som kan dekoreres med forskellige former for lukkekugler. I mange tilfælde vil det netop blot være en lille kugle som sidder for hver ende, som kan skrues af og på når staven skal sættes i samt tages ud af brystet igen. Kuglen kan variere i størrelse samt farve og kan ligeledes være både med eller uden sten. Men det kan også være mange andre former for lukkekugler som sidder for enderne. Det kan f.eks. være spikes, terninger eller helt andre motiver der sidder for enderne af en buet stav. Så man har en buet brystpiercing fordi man oprindeligt er blevet piercet med en buet stav, behøver bestemt ikke at sætte begrænsninger for mulighederne.

Kan man gå fra lige til buet?

Hvis nu du er blevet piercet med en lige stav og nu gerne vil prøve en buet brystpiercing, så kan det sagtens lade sig gøre. Ligeledes kan et modsatte også lade sig gøre, altså at gå fra en buet til en lige stav. Du skal blot være forberedt på at du muligvis vil kunne komme til at opleve en smule ubehag i brystet, når du for første gang isætter et smykke med en anden form, end den du er vandt til. Det skyldes at dit piercinghul nu vil gå i gang med at omforme og tilpasse sig så det passer til den nye form, du nu har sat i brystet. Det akn spænde lidt og nogle kan opleve lidt ømhed i forbindelse med sådan et skift men som udgangspunkt skulle der ikke være større problemer forbundet med et skift fra den ene form til den anden.

Materialevalg

De fleste buede stave laves i enten kirurgisk stål eller titanium og begge materialer er rigtig gode til piercingsmykker. Dog prædker vi altid varmt for brug af titanium da det ganske enlkelt er det reneste materiale af de to. Titanium er desuden fuldstændig nikelfrit så hvis du lider af nikkelallergi eller blot er allergisk disponeret generelt, så kan vi kun varmt anbefale dig at bruge piercingsmykker af titanium.