Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Brystskjold til brystpiercinger

Brystskjold er utroligt flotte piercingsmykker, der er lavet specielt til brystpiercinger.
Det mest normale piercingsmykke at bruge i en brystpiercing, er en almindelig ring, stav eller hestesko. Til de dage hvor man bare gerne vil give den lidt ekstra gas, kan et brystskjold være lige den slags piercingsmykke man leder efter.
For mange er et brystskjold også definitionen på et rigtigt brystsmykke. Mange kalder dem også for nippelsmykker.

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af forskellige typer brystskjolde til din brystpiercing. Hos os kan du finde brystskjolde i et hav af forskellige farver og udformninger.

Vi har bl.a. et brystskjold med en elegant kvindekrop, der hænger i en kæde. Det er uden tvivl en af vores flotteste og mest spektakulære brystskjolde til brystpiercinger. Der er mange muligheder for at vælge et unikt brystsmykke hos os. Vi anbefaler at tage dig god tid til at vælge, hvilket brystskjold der passer dig bedst. Vi har helt sikkert et der falder i din smag.

En brystpiercing til særlige lejligheder

Som tidligere nævnt bruges et brystskjold som regel kun ved særlige lejligheder, og i mindre grad som en permanent piercingsmykke. Det skal dog bemærkes, at mange af vores brystskjolde kan bruges som permanente smykker.
Især bruges vores nipple rounder ofte som et permanent piercingsmykke i brystet.

Hvilken størrelse brystskjold skal jeg vælge til min brystpiercing

Alle brystskjold laves med en tykkelse på 1,6 mm.

Længden er som regel en del længere end hvad du normalt skal vælge, men dette er helt normalt for dette smykkedesign. Smykkerne produceres i størrelser de fleste kan passe, og det er derfor sjældent muligt at bestille smykker i andre størrelser end det, der er angivet, under "yderlig information" på de enkelte produkter.

Sådan vedligeholder du din brystpiercing

Når man har en piercing hvad end det er i brystet eller i næsen, er det vigtigt at vedligeholde den løbende. Vedligeholdelse af piercinger handler i høj grad om at have en fornuftig hygiejne.

Du vedligeholder din brystpiercing bedst ved at rense den et par gange om ugen. Ved at gøre dette mindsker du risikoen for betændelse og infektion markant. Der findes ikke noget værre end at få betændelse i en piercing. For det kan nemlig ende med, at man er nødsaget til at fjerne piercingen helt.

Hvis du mangler nogle gode og kvalitetsfyldte produkter til at rense din piercing med, så kan du tage et kig på vores side om plejeprodukter. Vi har et stort udvalg med nogle af branchens bedste og mest anerkendte plejeprodukter. Du kan finde rensningsmidler til enhver piercing. Ta’ et kig på vores side om plejeprodukter og giv din piercing de bedste vilkår for at forblive ren og lækker.

Læs mere om piercinger på vores inspirerende blog

Hvis du gerne vil læse mere om piercinger og andre spændende ting inden for piercingverdenen, så tag et smut forbi vores informationsblog. På bloggen finder du en masse spændende og inspirerende artikler om piercinger, stretching, plejeprodukter og meget meget mere.

Du kan bl.a. læse om de forskellige fordele og ulemper, der er ved at bruge et bestemt piercingmateriale fremfor et andet.
Vil du gerne vide mere om piercinger, så er vores blog helt sikkert et besøg værd.

Held og lykke med dit brystskjold til din brystpiercing.