Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Løse stave - find din næste løse stav her

Løse stave er idéelle at købe for dig, der gerne vil have nogle ekstra muligheder for udsmykning af din piercing. De løse stave kan tages af og på efter behov og er generelt meget lette at håndtere. Hvis du gerne vil have en piercing, hvor du kan skifte mellem forskellige smykker, så er en løs stav idéel at have. Hvis du eksempelvis plejer at gå med en piercingring, så kan det være meget rart at gå med en stav for at prøve noget nyt.

I teksten herunder kan du læse mere om vores løse stave. Du kan bl.a. læse et par gode råd om hygiejne. God fornøjelse med din løse stav til din piercing.

Stort udvalg af løse stave hos BodyMod.dk Shop

Hos BodyMod.dk Shop har vi et flot udvalg af løse stave i mange forskellige farver og former. Du kan bl.a. finde løse stave af plastik, buede løse stave, løse stave af titanium og meget meget mere.

Vi bestræber os på at levere piercingsmykker til dig af meget høj kvalitet, men samtidig til overkommelige priser. Hos BodyMod.dk Shop går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du altid forvente et piercingsmykke af meget høj kvalitet, når du handler i vores webshop.

Køb en løs stav til din øjenbrynspiercing

Du kan med fordel købe en løs stav til din øjenbrynspiercing. Vi har nemlig løse buede stave, og de passer perfekt til f.eks. en øjenbrynspiercing. Hvis du i forvejen har en øjenbrynspiercing, men synes, at staven enten er for lang eller kort, hvorfor så ikke købe en ny og flot løs stav? Med en ny og løs stav kan du igen pifte dit øjenbryn op, så det fremstår nyt og indbydende. Da vi har løse stave i mange forskellige farver og i alle størrelser, burde det være muligt at finde en stav, der passer lige netop dig.

Løse stave kan også bruges til andre piercinger

Løse stave er ikke kun idéelle at bruge til øjenbrynspiercinger. Du kan også bruge dem til andre piercinger – eksempelvis en navlepiercing. Hvis du synes, at din navlepiercing har brug for en ny længde, så kan du med fordel købe en løs stav der passer perfekt til dig. På den måde pifter du din navlepiercing op igen, og det er ikke længere et smykke der er for langt eller kort du går rundt med. Vi har et stort udvalg af løse stave, så du skal være meget velkommen til at tage et kig og blive fristet til at købe din næste løse stav. Det kræver dog at dit nuværende smykke er egnet til at kunne skifte stav.

Rens din piercing når du skifter den

Det er meget vigtigt at få renset sin piercing hver gang man skifter den. Ved at rense omhyggeligt mindsker man risikoen for infektioner markant. Et andet godt råd er at holde berøringen af piercingen på et minimum. Hvis ikke man har rene hænder, når man rører/piller ved piercingen, så kan der meget hurtigt forekomme bakterier i piercingen, hvilket kan lede til en decideret betændelse. Hos BodyMod.dk Shop har vi også et stort udvalg af plejeprodukter. Ta’ et kig på udvalget og giv din piercing de bedste vilkår for at holde sig sund og ren.