Kugle af 14 karat guld til kuglering

Lagerstatus: På lager

339,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få en kugle til din kuglering. Det er dog ikke en helt almindelig kugle - den er nemlig lavet af 14 karat guld. Du kender det sikkert, at du skal have din kuglering ud og så smutter kuglen ud ad hånden på dig og bliver væk. Nu skal du ikke bekymre dig om at købe et helt nyt smykke, nu kan du blot købe en ny kugle. Det havde også været en dyr fornøjelse, hvis du skulle købe et nyt smykke, hver gang en kugle blev væk.

Kuglen er som sagt lavet af 14 karat guld og du kan få kuglen i flere farver - f.eks. hvidguld. Kuglen findes også i flere størrelser, både trådtykkelse og kuglestørrelse. Du kan blandt andet vælge mellem en trådtykkelse på 1,2 mm. eller på 1,6 mm., alt efter hvilken trådtykkelse din kuglering har. Kuglen fås blandt andet også i 3 mm. og 4 mm., så der er både mulighed for at få en lille og diskret kugle, samt en lidt større og mere iøjenfaldende kugle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-41
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kugle af 14 karat guld til kuglering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.