Kugle med diamantlook til ring

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du køber denne kugle, får du en kugle af kirurgisk stål som er blevet sandblæst for at give kuglen en let ruflet overflade. Overfladen reflekterer lyset på samme måde som diamanter, så derfor har den et diamantlook. Du kan bruge ringen i en ring. Kuglen kommer med andre ord ikke med et gevind, som kan skrues på en stav. I stedet for har kuglen to små fordybninger, som enderne på din ring passer ind i. Kuglen sidder dermed i spænd mellem ringens ender og falder ikke lige ud. Kuglerne findes i flere farver og i flere forskellige størrelser. Du vælger selv din kombination herover. Når du skal vælge kuglestørrelse kan du enten vælge samme størrelse som du har nu. Har du ikke allerede en kugle, kan du måle afstanden mellem ringens ender. Vælg derefter en kugle der er mindre end den afstand, for at kuglen efterfølgende kan sidde i spænd.

Normalt ville man måske vælge en guldfarvet kugle til en guldfarvet ring. Men prøv evt. at mikse farverne lidt. En sølvfarvet kugle går specielt godt med en guldfarvet ring. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-45
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kugle med diamantlook til ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.