Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Løs kugle til ring

Lagerstatus: På lager

8,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en almindelig løs piercingkugle til en piercingring. Kuglerne er til alle som ønsker at have ekstra kugler liggende eller har tabt deres almindelige kugle til ringen. Kuglerne kommer i tre standardstørrelser på 3, 4 og 5 mm. som er de mest almindelige inden for piercingsmykker.

Kuglerne er alle lavet af massiv kirurgisk stål, som ikke frigiver nikkel og alle er udstyret med to små fordybninger som passer til både 1,2 og 1,6 mm. trådtykkelse.

Bemærk at disse kugler er kun til ringe eller en såkaldte BCR (Ball closure ring) eller CBR (Captive bead ring)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-26
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs kugle til ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.