Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Løs buet stav af PTFE til gravide

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Som gravid kan det være svært at bibeholde sin navlepiercing i takt med at maven bliver større og større. Med denne løse stav er der masser af plads til at maven kan vokse sig stor og rund, da staven er utrolig lang. Den måler hele 50 mm. hvor en normal navlepiercing kun er 10 mm.

Staven kommer uden top- og bundkugle, så det er enten noget du skal tage fra et eksisterende smykke eller noget du kan købe løst her. Vi anbefaler dig at bruge metalkugler, da metalgevind er noget stærkere end gevind i en akrylkugle. Samtidig anbefaler vi dig også at undgå retningsbestemte kugler, da det ikke er sikkert at du kan få en fremadrettet sten til at vende udad - og det giver jo ikke nogen mening at stenen vender ind mod maven.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-16
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 50 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Farve Klar
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs buet stav af PTFE til gravide
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.