Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing til gravide med to sten i flere farver

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du stadig beholde din navlepiercing selvom du er blevet gravid. Hvis du er ked af, at du skal af med din navlepiercing nu, hvor du skal have en lille én - så se med her.

Denne navlepiercing kan nemlig bruges under graviditeten. Dette skyldes materialet som staven er lavet af, som er kaldet PTFE. Materialet er så blødt, at det kan bøjes og forme sig efter kroppen. Derved kan staven forme sig efter din mave når den vokser under graviditeten.

Som du kan se på billedet, så findes smykket i flere varianter. Du kan nemlig få smykket med flere farver på stenene. Der sidder to sten på smykket - en stor facetskåret sten i bundkuglen og en mindre sten i topkuglen. Du kan blandt andet få disse sten i en lyserød farve, eller en klar farve.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-486
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 25 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Navle piercing gravid
Karakter
Elsker dem.
De er yderst behagelige at have i selv om huden giver sig, hvilket ved almindelig piercing kan give infektion og irritation, har jeg oplevet i 2 af mine graviditeter indtil jeg fik udskiftet til graviditets piercing i stedet..
Fantastisk opfindelse. Det gør den grimme graviditets navle lidt pænere.
Bedømt af Piercing
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med to sten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.