Navlepiercing til gravide med blanke fødder

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du bære din navlepiercing med super lækker stil, under hele graviditeten. Dette toplækre smykke, er nemlig lavet af en blød og fleksibel plastform, kaldet PTFE, som vil justere sig i forhold til kroppens kurver, efterhånden som maven vokser. PTFE er samtidig nemt at afkorte. Du klipper ganske enkelt bare lidt af staven af, hvorefter kuglen automatisk laver et nyt gevind i den bløde plast, når du skruer den på igen.

Vedhænget i dette smykke er lige så smukt og stilfuldt, som det er kært og nuttet. Det består nemlig af de to sødeste små barnefødder, der hænger fra din navle, som en stille hyldest til din kommende lille guldklumps snarlige skridt, i verden.

Nogle gange kender man kønnet på sit kommende barn, men hvis du er en af dem som pænt må vente til den lille er født, er dette smykke bare endnu mere perfekt. De søde små babyfødder er nemlig helt blanke, ligesom top- og bundkuglen, og indikerer derfor ikke noget specifikt køn, og kan dermed bruges af alle gravide. Denne navlepiercing kan også være det perfekte valg hvis du kender kønnet, men ønsker at bevare hemmeligheden for dig selv, indtil efter fødslen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-317
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 20 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 49 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 18 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med blanke fødder
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images