Navlepiercing til gravide med sten i forskellige farver

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Selvom man er gravid og måske ligner en oppustet flodhest, kan man altså stadigvæk godt bære en navlepiercing. Man bør dog skifte den almindelig navlepiercing ud med et graviditetssmykke der er beregnet til formålet.

Et graviditetssmykke er sådan et som du ser på billedet herover. Det adskillers sig fra de normale smykker ved, at de for det første har en længere stav og for det andet, så er staven fleksibel. Den er altså bøjelig og vil følge din krops udvikling under graviditeten.
Smykket her består af en ca. 35 mm. lang stav af PTFE, som er et allergivenligt og fleksibelt materiale. I toppen sidder topkuglen, som du kender den og i bunden, bundkuglen, hvor du selv vælger farven på stenen.

Da staven er lavet af PTFE, er det faktisk muligt for dig, selv at afkorte staven til en passende længde. Hvis du synes 35 mm. er lige i overkanten, kan du afkorte den med en saks eller skarp kniv og derefter selv skrue et nyt gevind i staven med enten top- eller bundkuglen. Pas dog på ikke at gøre den for kort, da du naturligvis ikke kan forlænge staven senere hen - Hellere for lang end for kort :)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-407
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 35 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 48 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med sten i forskellige farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.