Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing til gravide med glitterkugler

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det du ser på billedet lidt længere oppe på siden er en meget enkel navlepiercing. Den er lavet af PTFE, og måler 25 mm. i længden. Derfor er den også perfekt til den nyligt gravide, der er ked af, at skulle af med sin navlepiercing. Smykket her kan nemlig bruges under graviditeten, da materialet er fleksibelt og kan derfor forme sig efter maven efterhånden som den vokser.
Hvis du dog synes, at 25 mm. bliver en smule for langt, så kan du meget nemt selv afkorte staven. Du klipper blot staven til den ønskede længde med en saks, og så skruer du bare kuglen på igen, som vi lave et nyt gevind på staven.

På hver ende af smykket sidder der en flot kugle, der er lavet af akryl. Kuglerne er blevet dekoreret med et flot glitter mønster. Kuglerne måler 6 mm. i kuglestørrelse og de kan vælges i flere farver. Du kan blandt andet få dit nye smykke med blå glitterkugler, eller med klare glitterkugler.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-489
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 25 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med glitterkugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.