Flad piercingkugle til indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne lille runde disk er beregnet til at bruge i en stav der har et indvendigt gevind. Dvs. at kuglen skrues ned inde i staven, hvor man normalt skruer kuglen ned over staven. Kuglen kan bruges på smykker med en trådtykkelse på 1,2 mm. Fordelen ved smykker med indvendigt gevind er at man mindsker risikoen for indvendige skader i sin piercing. En stav med udvendigt gevind kan godt lave små rifter indvendigt i piercingen når staven skubbes igennem hullet - Det gør man ikke lige så let her når gevindet sidder inde i staven.

Disken vil, når bunden ligger fladt mod huden, stikke ca. 1 mm. op, da det er højden på den. Den findes i to forskellige størrelser og tre forskellige farver, som du kan se på billedet herover. Størrelserne er henholdsvis 2 og 3 mm. i diameter.
Disken er lavet af kirurgisk stål, som efterfølgende er blevet PVD-belagt, som er en belægning der holder bedre end almindelige belægninger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-13
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Flad piercingkugle til indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.