Løs labret af ptfe

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en labret af PTFE med et hulrum i selve staven, så kender du måske til problemet med at hullet bliver slapt :)

Tager man ofte stiften ud af staven, for enten at rense sin piercing eller for at skifte smykke, så kan hullet i staven godt gå hen og blive udvidet en smule, hvilket kan resultere i at stiften let glider ud eller i værste fald, falder ud af sig selv, hvorefter man ikke kan finde den igen.

Det kan du nu gøre noget ved. Med denne løse stav af PTFE, kan du for få kroner få en ny stav, så når du på forhånd ved at den forrige er ved at blive lidt løs i det, er det bare med at skifte stav.

Staven er som skrevet, lavet af PTFE og er dermed bøjelig. Staven kan vælges i tre forskellige længder, som er henholdsvis 6 mm., 8 mm. og 10 mm.

Denne stav leveres med hulrum og er altså kun til smykker med stift og kan derfor ikke bruges til almindelige kugler.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Farve Klar
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super!
Karakter
Super rar at bruge! Havde en der var alt for lang og i stål, bestilte denne og den er super behagelig at bruge! Ingen træls ridser på tænder og den er langt mere behagelig at have i mærker den stort set ikke!! Min er forresten en 6 mm.. Bedømt af Tanja
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs labret af ptfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.