Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af ptfe med farvet stentop

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 31,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Staven på denne labret er lavet af PTFE, som er et utroligt smidigt materiale. PTFE er blødt og bøjeligt i modsætning til stål. Smykket er derfor perfekt til brug i en læbepiercing, hvor man gerne vil skåne tænder og tandkød. Bagpladen på smykket gør også, at det er idéelt til brug i en læbepiercing. Selvsamme design er også perfekt, hvis du har en traguspiercing, hvor du ikke ønsker en stor låsekugle lige i indgangen til øret.

Du vælger selv hvilken kombination du ønsker til din piercing. Uanset hvilken model du vælger, vil toppen af smykket været udstyret med en klar sten. Stenen er nedsænket i en 2,5 mm. lille kugle, som er den du selv vælger farven på.

Stiften kan let tages i og ud af PTFE-staven, men jo oftere du gør dette, jo mere "slap" bliver staven. Forstået på den måde, at gør du det dagligt, kan staven tage skade og med tiden får den svært ved at holde på stiften. Du kan dog altid købe nye stave, som du naturligvis finder i vores kategori med løsdele.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-97
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med farvet stentop
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.