Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 69

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 69

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Tungepiercing

En tungepiercing bliver stadig mere og mere populær, men det er også en piercing som alt for tit laves forkert. Bliv lidt klogere på tungepiercingen lige her.

Tungepiercing og hvilke smykker du kan bruge

En tungepiercing laves altid med en lige stav, også kaldet en straight barbell. den laves altid med en længere stav end end normalt for, at imødekomme en eventuel hævelse. Efter ca. 2-3 uger skifter man til en kortere på 16 mm, nogle kan dog bærer en endnu kortere stav end 16 mm. Mennesket har altid piercet sig i tungen, i mange kulture er det et status symbol eller et værn mod onde ånder. I vores del af verdenen er det mest for syns skyld man får en tungepiercing, og der ligger derfor ikke nogen dybere mening bag denne piercing.

Hvordan laves en tungepiercing

En tungepiercing laves som nævnt med en lige stav, og skal altid pierces med en nål. Det er vigtigt du kun benytter en professionel piercer når du skal pierces i tungen, for denne piercing er ikke så ligetil som man skulle tro. For det første skal man vide hvor den korrekte placering er, og det er en af de hyppigste fejl at begå for en urutineret piercer. Hvis den sidder for langt fremme skader den tænderne, og hvis den sidder for langt tilbage er det ganen det går ud over. Derudover skal man være opmærksom på, at der løber nogle store blodkar på undersiden som helst skal undgås. Alt dette tager en professionel piercer selvfølgelig højde for. Hvis du nu står og overvejer om dette er en piercing for dig, vil vi anbefale at du læser mere om tungepiercinger her.

Hvilket smykke skal man vælge til sin tungepiercing

Som tidligere nævnt er en lige stav det mest almindelige piercing smykke, men der findes dog nogle som fortrækker en stor ring istedet. Standard målene på en tungepiercing stav er 1,6 mm tyk og 16 mm lang. Dog er der nogle som kan havde stave helt ned til 10 mm. Hvis du ønsker en kortere stav kan de købes i løsdele her på shoppen.