Guldbelagt tungepiercing med forskellige farver sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 59,00 DKK

Nu kun: 41,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Flot 14K guldbelagt tungepiercing, med mange forskellige farver sten, at vælge imellem.

Piercingsmykket leveres i følgende farver:

 • Klar
 • Aurora borealis
 • Blå
 • Lyseblå
 • Rød
 • Lyserød
 • Hot pink
 • Grøn
 • Lilla
 • Turkis

Piercingstaven er fremstillet af kirurgisk stål, og belagt med 14 karats guld. Guldbelægningen gør at du kan få en utrolig billig guld tungepiercing, uden at det ser falsk ud. Guldbelægning af piercingsmykker er en godt alternativ til de oftest meget dyre 14karats massive tungepiercinger. I og med at tungepiercingen kun er belagt gør det også piercingsmykket hårdere, end massiv guld typisk ville være.

Guldbelægning holder ikke evigt og er i så små mængder ingen fare for kroppens helbred. Så spar på pengene og få et ægte produkt, men råd til mere.

 • Længde 16 mm (Almindelig tungepiercing-længde)
 • Tykkelse 1,6 mm (Almindelig tungepiercing-tykkelse)
 • Kugle 6 mm (Almindelig tungepiercing-kugle størrelse)
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Smuk
Karakter
Rigtig rigtig smuk og de andre guld stave jeg har prøvet er blevet sølv farvet i løbet af ingen tid. Den er stadig guld og den er bare så flot. Bedømt af Pernille
Et smukt smykke
Karakter
Et smukt smykke man bare må eje:) Bedømt af Betina Andersen
Lækker piercing
Karakter
Den er super fed og anderledes, den giver llidt bling i munden. Jeg er personligt helt vild med den... Bedømt af Sofie
Rigtig god holdbar piercing :)
Karakter
Jeg har før haft denne piercing og i starten var jeg lidt nervøs for at guldfarven ville ryge for meget af, eller at selve piercingen ikke var særlig synlig. En tungepiercing er jo normalt en piercing som ikke er voldsomt synlig, så derfor leder jeg altid efter tungepiercinger, som der er noget ekstra over. Man ligger helt sikker mærke til denne piercing, både pga. Guldfarven og den flotte sten der er i. Jeg kan varmt anbefale dette smykke, hvis du også er en person der gerne vil vise din tungepiercing lidt ekstra frem. Den passer fint og der er ikke noget ubehageligt ved den. Der gik også lang tid før guldet begyndte at ryge lidt af, og den var stadigvæk rigtig pæn, feminin og synlig. Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Perfekt
Karakter
Helt perfekt
Præcis den guld piercing man vil have
Bedømt af Frederik
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt tungepiercing med forskellige farver sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.