Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

8 tungepiercinger i bioplast

Lagerstatus: Ikke på lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

I dette tilbud får du hele 8 tungepiercinger i hver sin farve der er lavet i PTFE/bioplast. PTFE er et blødt og fleksibelt plast materiale som  har adskillige fordele. Det er meget behageligt i brug, netop fordi staven er fleksibel og derfor vil genere din tunge mindst muligt. Slår du "krøller" på tungen vil staven altså "krølle" med. Man bevæger faktisk sin tunge en hel dag hver dag, så lige præcis i en tungepiercing kan det være en kæmpe fordel med en stav som følger tungens bevægelser.

Men ikke nok med at du får disse piercingsmykker til en yderst fordelagtig pris, ja så beskytter du faktisk også dine tænder og tandkød rigtig godt, når du vælger et blødt og fleksibelt materiale som PTFE. Derudover er PTFE også et letvægtsmateriale, så dit tungesmykke vil ikke føles tyngende eller besværligt i din mund.

Sidst men ikke mindst bør det selvfølgelig også nævnes at PTFE er fuldstændig nikkelfrit så materialet er 100% sikkert for folk med nikkelallergi. Kort sagt så er der faktisk ikke meget andet end fordele ved brug af PTFE i din tungepiercing, så står du lige og mangler noget nyt til din piercing, er det her et tilbud som burde være svært at sige nej til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Pack-9
Antal enheder 8 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Farve Blandet
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 8 tungepiercinger i bioplast
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.