Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

8 tungepiercinger i bioplast3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

79,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

I dette tilbud får du hele 8 tungepiercinger i hver sin farve der er lavet i PTFE/bioplast. PTFE er et blødt og fleksibelt plast materiale som  har adskillige fordele. Det er meget behageligt i brug, netop fordi staven er fleksibel og derfor vil genere din tunge mindst muligt. Slår du "krøller" på tungen vil staven altså "krølle" med. Man bevæger faktisk sin tunge en hel dag hver dag, så lige præcis i en tungepiercing kan det være en kæmpe fordel med en stav som følger tungens bevægelser.

Men ikke nok med at du får disse piercingsmykker til en yderst fordelagtig pris, ja så beskytter du faktisk også dine tænder og tandkød rigtig godt, når du vælger et blødt og fleksibelt materiale som PTFE. Derudover er PTFE også et letvægtsmateriale, så dit tungesmykke vil ikke føles tyngende eller besværligt i din mund.

Sidst men ikke mindst bør det selvfølgelig også nævnes at PTFE er fuldstændig nikkelfrit så materialet er 100% sikkert for folk med nikkelallergi. Kort sagt så er der faktisk ikke meget andet end fordele ved brug af PTFE i din tungepiercing, så står du lige og mangler noget nyt til din piercing, er det her et tilbud som burde være svært at sige nej til.

Detaljer
Navn8 tungepiercinger i bioplast
SKUTongue-Pack-9
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypePiercingsæt
PlaceringTunge
Længde16 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse6 mm.
FarveBlandet
Bundkugle6 mm.
Antal enheder8 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:8 tungepiercinger i bioplast
Din bedømmelse
8 tungepiercinger i bioplast