7 tungepiercinger med teflon stav og akryl kugler

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 63,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Du får 7 flotte tungepiercinger i det enormt fleksible materiale teflon med akryl kugler. Du får selvfølgelig 7 forskellige farver, så du har noget at skifte mellem.

Tunge piercingernes kugler er fremstillet af akryl i glimtende farver, og er derfor både utroligt farvestrålende samt meget sikre for dine tænder. I denne pakke får du følgende farver:

  • Sort
  • Lilla
  • Blå
  • Lyserød
  • Pink
  • Grøn
  • Klar
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Pack-2
Antal enheder 7 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (9)
Flotte smykker og hurtig levering
Karakter
Jeg er meget glad for at de kom hurtigt efter jeg bestilte dem. Den sorte glitrer knap så meget som de andre men det passer mig perfekt. Plastik er også meget mere behageligt at have i munden end stål. Bedømt af Isabel
Fine
Karakter
Jeg er meget tilfreds, de kom hurtigt og var rigtig flotte. Smykkerne var måske lidt for lange til min tunge men ellers rigtig flotte. Bedømt af Lisa
Billigt
Karakter
Intet at sætte en finger på her :) Bedømt af Kirsten
BILLIGT!
Karakter
Mere er der ikke at sige om det :) Bedømt af Maya
Super gode!
Karakter
De er rigtig lækre. Dejligt at få så mange forskellige farver, til så billige priser! :) Bedømt af karoline
Godt alternativ :)
Karakter
jeg synes at de er rigtig gode hvis man ikke vil have tungepiercinger i metal, af hensyn til sine tænder. Jeg synes det virker super at man kan skifte imellem dem allesammen, så der altid er en ny farve man kan nyde. De ser allesammen rigtig pæne ud, og så er de ekstra feminine i forhold til måske en helt normal sølv-stav. Og det med at man sagtens kan klippe et lille stykke af hvis de endelig er for lange, gør dem så nemme at have med at gøre :) super billig pakke! Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Bare fantastisk!
Karakter
Super fedt produkt! Har længe ledt efter nogle piercingsmykker i plastik så jeg ikke ødelagde mine tænder. Disse 7 piercinger er fantastiske og er de lidt for lange i forhold til din tunge, klipper du bare et lille stykke af - kuglerne laver selv et nyt gevind. Og en god detalje; glimmeret og de fede farver, gør det nemt at vælge en piercing til enhver lejlighed og ethvert humør! :) Bedømt af Pernille Fjelstrup Schou
Den perfekte farve pakke
Karakter
Hvis du ligesom jeg skulle købe pircinger for første gang, så kan du roligt købe denne pakke... ! smykkerne er så behagelige at have i og da der er 7 forskellige farver kan du lave lige de kombination du ønsker. !! Bedømt af Heidi Fangel
super lækkert
Karakter
De er så super gode :) de kan bøje lidt så hvis man får tygget i den bøjer staven. Bare:) Bedømt af sine
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 7 tungepiercinger med teflon stav og akryl kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.