Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

36 vare(r)

pr. side

36 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Løse piercingkugler

Løse piercingkugler er perfekte til at give dine piercinger et ekstra pift. Diverse løse piercingkugler findes i et hav af forskellige motiver, farver og udformninger. Det betyder, at du kan gøre dit piercingsmykke meget individuelt ved at vælge en piercingkugle, der skiller sig ud fra og mængden og samtidig er meget smuk.

Her på siden kan du finde en masse forskellige løse piercingkugler til bl.a. tungepiercinger og navlepiercinger. Så hvis du ønsker at gøre din piercing ekstra speciel, så tag endelig et kig på vores store udvalg. Herunder kan du læse meget mere om vores forskellige løse piercingkugler.

Stort udvalg af løse piercingkugler hos BodyMod.dk Shop

Vi har et kæmpe udvalg af diverse løse piercingkugler her hos BodyMod.dk Shop. Du kan finde alt fra guldbelagte til selvlysende piercingkugler. Langt de fleste vælger at købe en løs piercingkugle, så de kan pifte deres nuværende piercing lidt ekstra op.

Det smarte ved løse piercingkugler er, at de som sagt er løse og derfor kan udskiftes efter behag. Det betyder, at hvis du eksempelvis er blevet træt af din nuværende kugle, så kan du bare købe en ny og mere spændende kugle og udskifte den gamle. Det kan også være, at du til bestemte lejligheder vælger at bruge en lidt finere piercingkugle end du ellers går med til daglig. Der er ingen tvivl om, at der findes et hav af muligheder med de forskellige piercingkugler vi har her hos BodyMod.dk Shop.

Køb en sej piercingkugle til f.eks. din tungepiercing

På denne side kan du finde et hav af forskellige løse kugler til din tungepiercing. En tungepiercing er en piercing, der tit og ofte bliver set af de personer du er tæt på. Derfor findes der ikke noget bedre end at imponere disse personer med en helt ny løs piercingkugle i et smukt design. Giv dig god tid her på siden til at finde den kugle, der passer lige netop dit behov. Vi har en masse kugler til din tungepiercing til meget overkommelige priser.

Udsmyk din navlepiercing med en smart piercingkugle

Udover at have løse kugler til tungepiercinger, så har vi selvfølgelig også til navlepiercinger, læbepiercinger og alle andre typer piercinger. Her på siden kan du derfor også finde et kæmpe udvalg af forskellige løse piercingkugler til navlepiercingen. Rigtig mange mænd finder navlepiercinger på kvinder meget attraktivt. Derfor bør du som kvinde finde en piercingkugle, der symboliserer, hvad du står for – Hvem ved, det kan givet vis virke meget positivt på manden eller kvinden du ønsker at imponere. Hvis du eksempelvis er en person, der godt kan lide fest og farver, så kan en løs kugle med en masse farver være værd at foretrække.

Husk at rense din piercing ved udskiftning

Når du berører og/eller udskifter din piercing, er det vigtigt at få renset omhyggeligt. Derfor skal du også huske at rense din piercing, når du skifter piercingkugle. Hvis ikke du gør det, er risikoen for at der går betændelse i piercingen meget stor. Derfor anbefaler vi altid at købe nogle af vores plejeprodukter, hvis du ikke i forvejen har nogle til at rense din piercing. Hvis man vil have en smuk piercing, så skal man huske at rense jævnligt.