Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Løs twisterring af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

14,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du brug for en ny twisterring til din piercing, som du allerede har kuglerne til, eller vil du bare sammensætte dit helt eget personlige smykke? Så har du her muligheden for at købe en løs twisterring uden kugler. Ringen er lavet af kirurgisk stål og fås i to trådtykkelser, som er henholdvis 1,2 mm og 1,6 mm.

Ringene kan f.eks. bruges i navlen, øret eller læben, alt afhængig af hvilket mål du vælger. 1,6 mm. er det typiske standardmål til navlepiercinger mens 1,2 mm. er mere det mest almindelige mål til læbepiercinger.

Husk at købe løse kugler til din nye twisterring hvis du ønsker at sammensætte dit eget personlige smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs twisterring af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.