Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 115

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 48 af 115

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Fake piercinger

Mange går rundt med en idé om, at få en piercing, men er lidt i tvivl om hvordan resultatet vil blive. Det kan også være at du ønsker, at tage fusen på dine forældre eller veninder.

Fake piercing ligner ægte piercinger

En fake piercing, er en vilkårlig piercing, som er designet så man ikke kan se den er fake. Piercingsmykket holdes typisk på plads ved hjælp af magneter.

Fake piercinger er ikke permanente

Det er vigtigt at understrege, at fake piercinger er noget man kan bære i et par timer eller en enkelt dag. De er altså ikke til permanent brug, dog kan fake øreplugs sagtens bruges så længe du ønsker, fordi de sidder fast som en rigtig ørering. Især skal du passe på med en fake tungepiercing, da den kan falde af og sætte sig fast i halsen, vær derfor altid meget opmærksom når du har den siddende, og læg dig aldrig til at sove med en fake tungepiercing.

Find mange forskellige fake piercing designs her på shoppen

På vores webshop finder du et bredt udvalg af alle mulige former for fake piercing smykker, lige fra tunge til læbe. Hvis du har et specielt ønske til en snyde piercing er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid står klar med de rette råd og vejledninger.

Er du i tvivl om piercing er noget for dig så prøv vores fake piercing

Man kan nemt komme i tvivl om det nu også er det rigtige med en piercing, og her er en fake piercing en god måde, at teste hvordan det vil se ud inden man træffer den endelige beslutning. På den måde er du sikker på, at resultatet bliver lige som du altid har ønsket og forestillet dig. Det er blevet meget almindeligt, at teste det på den måde og eftersom der kommer flere og flere kunder til disse smykketyper, vil udvalget selvfølgelig også bare stige og stige.