Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Hestesko til ørepiercing

Hvis du gerne vil have et lidt anderledes piercingsmykke til dit øre, så er en hestesko et rigtig godt valg. Hestesko til ørepiercinger er et flot og populært piercingsmykke, der er foretrukket af mange. Udover at være et flot piercingsmykke, så er hesteskoen jo også et symbol for lykke, hvilket blot er en ekstra bonus ved at have en hestesko som ørepiercing.

Herunder kan du læse mere om hestesko til ørepiercinger. Hvis du bl.a. gerne vil vide mere om vores udvalg af hestesko, så anbefaler vi dig at læse videre. Ved at læse videre får du også et par tips og tricks til, hvordan du vedligeholder din piercing på en og sund måde.

Stort udvalg af hestesko til ørepiercinger

Hos BodyMod.dk Shop har vi et omfattende udvalg af hestesko til ørepiercinger. Vi har hestesko i mange forskellige farver og afskygninger. Så står du og mangler et nyt piercingsmykke til øret, kan du med fordel vælge en hestesko fra vores store udvalg. Langt de fleste af vores smykker, som er formet som en hestesko, har enten en kugle i hver ende eller en spike (kegleformet spids) i hver ende.

Vi tilbyder hestesko til ørepiercinger til meget lave priser. Selvom priserne er meget lave, går vi bestemt ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os på at levere en meget høj kvalitet som både vores kunder og vi kan være stolte af. De produkter vi sælger, er nogle som vi kan stå 100% inde for. Derfor kan du altid forvente et kvalitetsprodukt og en god kundeservice, når du handler med BodyMod.dk Shop.

Sådan vedligeholder du din piercing

Hvis du gerne vil have, at din piercing forbliver pæn og ren, så bør du spidse ørene (i dette tilfælde øjnene) nu. Hvis man gerne vil vedligeholde sin piercing på bedste manér, så er det vigtigt, at man jævnligt får renset sin piercing. Hvis ikke man får renset piercingen jævnligt, kan der meget hurtigt opstå bakterier og infektioner, der i værste fald kan ende med, at du er nødsaget til at fjerne din piercing fra kroppen – og det er der jo ingen, som synes er særlig fedt, vel?

Hvordan renser jeg så min piercing tænker du? Du renser din piercing ved at købe nogle plejeprodukter, der er særlig velegnet til den type piercing du har. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af forskellige plejeprodukter, der alle kan hjælpe med at holde din piercing ren på en effektiv måde. I vores udvalg har vi bl.a. isotonisk saltvand, der er meget effektiv til at rengøre piercinger med.

Elsker du piercinger og vil gerne vide mere om dem?

Hvis du kan svare ja på ovenstående spørgsmål, så er vores informationsblog helt sikkert noget for dig. Vi har nemlig en infoblog, hvor vi jævnligt skriver spændende artikler om alt inden for piercingbranchen. Det værende nye piercingmetoder, nye materialer eller noget helt tredje.

Hvis du gerne vil vide mere om piercing, så bør du besøge vores informationsblog. Har du et spørgsmål du ikke kan finde svar på, så må du meget gerne tage kontakt til os. Så skal vi nok hjælpe dig.

Så køb din næste hestesko her og lad lykken falde direkte ned på dine skuldre - God fornøjelse med din hestesko til din ørepiercing.