Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Matsort hestesko

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 33,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En hestesko kan bruges i et utal af piercinger. Der findes næsten ikke en piercing hvor den ikke kan bruges. Måske er tungen ikke det mest oplagte valg til dette smykke, men ellers vil den passe godt i både en traguspiercing, en helixpiercing, en almindelig ørepiercing og perfekt vil den være til en septumpiercing.

Smykket er som alle andre hestesko, en åben ring med en kugle i hver ende. Den eneste forskel på denne hestesko og alle andre, er farven. De normale farver er blanke metalliske farver, hvor denne er belagt med en flot matsort overflade, som vil gøre smykket mere diskret at kigge på.

Smykket fås i forskellige størrelser, som du selv vælger i boksen herover. Så hvis du mangler et pænt diskret smykke til din piercing, er det bare med at bestille denne flotte hestesko i dag.

Kuglestørrelserne er som følger:

1,2 mm. trådtykkese og 8 mm. diameter = 3 mm. kuglediameter
1,2 mm. trådtykkese og 10 mm. diameter = 4 mm. kuglediameter
1,6 mm. trådtykkese og 10 mm. diameter = 4 mm. kuglediameter
1,6 mm. trådtykkese og 13 mm. diameter = 5 mm. kuglediameter

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-30
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Sort
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
pircing
Karakter
Bestilte den for stor men min veninde passede den Bedømt af Rikke
Utrolig cool
Karakter
Super sejt smykke. Passer til alt og ser vildt cool ud.
Fik dette og andre smykker dagen efter jeg bestilte. Er fuldt ud tilfreds med mit køb.
Bedømt af Jeanette
Endelig!
Karakter
Endelig fik jeg fat i en hestesko som passer til min læbe. Jeg har snakebite og er super tilfreds med dem! Og til en helt utrolig billig pris. Jeg stopper med at handle i mine sædvanlige netbutikker fra nu af for det her bliver stedet hvor jeg fremover kommer til at lægge mine penge. Bedømt af Blondepierca
Super flot til septum
Karakter
Jeg elsker virkelig det her smykke, nemt at sætte i og SUPER flot på :3 I love it :D <3 Bedømt af Miz
Virkelig pæn som septum piercing
Karakter
Dette smykke er rigtig flot og simpelt i en septum piercing. Af mine 4 smykker, er det det smykke jeg har haft lettest ved at sætte i, og det er også mit yndlings.
Man skal lige vænne sig til, at smykket har ret store kugler, men jeg synes selv at det er super flot. Kuglerne sidder også tættere end på mine andre hesteskos piercinger.
Selvom det er en hestesko, kan jeg ikke skjule smykket ved at bukke det op i næsen, fordi det er for stort og kuglerne sidder for tæt, så det skal man være opmærksom på.
Bedømt af Natascha
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort hestesko
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images