Twisterring med sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du længe overvejet at få dig en af de lækre twisterringe til enten din navle- eller læbepiercing? Så har du her muligheden for at bestille den i enten en 1,6 eller 1,2 mm. og med valgfri farve sten i kuglerne.

Du vælger selv hvilken farve du ønsker. Uanset hvad du vælger, er materialet naturligvis ægte kirurgisk stål.
Ønsker du at bruge dette piercingsmykke til din navlepiercing, så husk at vælge trådtykkelsen på 1,6 mm. som er standardmålet for navlepiercinger.

Hvad end du vælger 1,2 eller 1,6 mm. vil diameteren være ca. 10 mm.
På den lille 1,2 mm. model (som oftest bruges til læbepiercinger) er kuglerne 4 mm. i diameter. På den større model måler kuglerne 5 mm. i diameter, som er almindeligt for blandt andet navlepiercinger.

Så er denne spiralformede piercingring noget for dig, er det blot med at få bestilt med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-31
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Den flotteste læbepiercing
Karakter
Intet ku få mig til at føle mig flottere, end denne læbepiercing!
Jeg følte mig pæn, den var nem at rengøre og så i sig selv rigtig godt ud.
Jeg synes den sad godt og havde ikke nogen problemer med den som sådan, men ligesom andre piercinger, er den lidt svær at sætte i, når man nu absolut skal have den i sin læbepiercing.
Jeg synes den er pæn og flot og alle med en læbepiercing, burde anskaffe sig en!
Bestilte den for en uge siden og min veninde købte den af mig da jeg fik en infektion og var nød til at tage den ud :(
Men den skal helt sikkert købes igen!
Bedømt af Beate
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twisterring med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.