Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hestesko med indvendigt gevind og opalsten

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på jagt efter en ny flot piercing til læben, næsen eller øjenbrynet? Så tjek denne lækre hestesko ud, som med sit blanke look og smukke opalkugler, vil pifte enhver piercing flot op. Hesteskoen egner sig også særdeles godt til en brystpiercing eller intimpiercing. Mulighederne er mange så det er næsten kun din egen fantasi som sætter grænsen for hvor dette smykke kan placeres, så længe målene bare passer til din piercing.

Opalsten er blevet dannet i naturen gennem mange millioner af år, når en blanding af vand og silica flød ind i revner og sprækker i jorden, hvor det langsomt blev hærdet til det vi i dag kender som opalstenen. Stenen fås i flere forskellige farver og du kan vælge smykket her i tre forskellige af slagsen. Opal er kendt som en sjælfuld sten der er god til at klare tankerne og bringe følelserne i ro.

Vælg selv din ønskede farve og bestil din nye hestesko med de smukke opalsten allerede i dag. Vi vil så sørge for at dit nye smykke finder vej direkte til din postkasse, med vores sødvanlige og super hurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-40
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med indvendigt gevind og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.