Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med indvendigt gevind og opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 67,15 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du blive den heldige ejer af en virkelig lækker lille labret med en kuglerund opalsten for enden. Selve labretten som fås i tre forskellige længder, er lavet af kirurgisk stål, som er et meget stærkt og hudvenligt materiale. Kirurgisk stål ruster og tærer ikke, men bevarer derimod sit flotte blanke look, selv efter kontakt med vand, sved og andre væsker.

En labret er lidt af et multianvendeligt smykke som kan bruges flere forskellige steder på kroppen. De er især gode til ørepiercinger samt læbepiercinger, grundet deres helt flade bagende. I læben betyder det at man ikke har noget som stikker på indersiden og det samme gælder i øret, hvis man f.eks. vil ligge ned på siden, med sine labrets i øret. Den flade bagende er desuden meget skånsom mod tænder og tandkød, når smykket bruges i en læbepiercing. Denne labret er desuden lavet med indvendigt skruegevind, så din hud aldrig kommer i kontakt med selve skruedelen.

Du kan frit vælge mellem fire flotte stenfarver, nemlig grøn, blå, hvid eller lyserød. Alle fire farver har det karakteristiske skinnende look, som netop gør disse sten så super flotte. Herudover kan du også selv vælge længden på din labret, så du kan være sikker på at få dig et smykke, som passer perfekt til lige præcis den piercing, som du ønsker at bruge smykket til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-88
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med indvendigt gevind og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.