SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Labret med indvendigt gevind og opalsten-22%

69,42 kr Fra 89,00 kr -22%
På lager

Her kan du blive den heldige ejer af en virkelig lækker lille labret med en kuglerund opalsten for enden. Selve labretten som fås i tre forskellige længder, er lavet af kirurgisk stål, som er et meget stærkt og hudvenligt materiale. Kirurgisk stål ruster og tærer ikke, men bevarer derimod sit flotte blanke look, selv efter kontakt med vand, sved og andre væsker.

En labret er lidt af et multianvendeligt smykke som kan bruges flere forskellige steder på kroppen. De er især gode til ørepiercinger samt læbepiercinger, grundet deres helt flade bagside. I læben betyder det at man ikke har noget som stikker på indersiden og det samme gælder i øret, hvis man f.eks. vil ligge ned på siden, med sine labretter i øret. Den flade bagside er også meget skånsom mod tænder og tandkød, når smykket bruges i en læbepiercing. Denne labret er desuden lavet med indvendigt skruegevind, så din hud aldrig kommer i kontakt med selve skruedelen.

Du kan frit vælge mellem fire flotte stenfarver, nemlig grøn, blå, hvid eller pink. Alle fire farver har det karakteristiske skinnende look, som netop gør disse sten så super flotte. Herudover kan du også selv vælge længden på din labret, så du kan være sikker på at få dig et smykke, som passer perfekt til lige præcis den piercing, som du ønsker at bruge smykket til.

Detaljer
NavnLabret med indvendigt gevind og opalsten
SKULabret-88
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeInternt gevind
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Længde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring3 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret med indvendigt gevind og opalsten
Din bedømmelse
Labret med indvendigt gevind og opalsten