Ørepiercing med opaliteblomst og opalsten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du det bedste fra to verdener - selvom de to verdener ligger meget tæt op ad hinanden. Du har nemlig muligheden for at få en ørepiercing med både opalitesten og opalsten. Så tænker du sikkert, hvad er forskellen? Forskellen er rimelig tydelig at se i farven på stenene - opalite stenen er mere mælkehvid i farven, hvor opalstenen har et større farvespil i sig. Begge disse sten er syntetiske, hvilket dog ikke går ud over udseendet på stenene - det er nærmest ikke til at se forskel. Med dette smykke har du også muligheden for selv at vælge farven på stenene, selvfølgelig ud fra de givne muligheder - du kan f.eks. vælge lyserøde eller blå sten.

Selve smykket er lavet af kirurgisk stål og har en front, der er lavet af messing og formet som en blomst. Blomsten er blevet belagt med rhodium, får at give den et spejlblankt finish. Det er også her stenene kommer på banen, de sidder nemlig på blomsten og fungerer som blomstens blade. Der sidder nemlig 5 opalitesten yderst på blomsten med den flotte opalsten i midten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-183
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Opalite
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med opaliteblomst og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images