SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Kuglering med opalsten

89,00 kr
På lager

Er du på udkig efter en kuglering, så er denne lækre kuglering med opalsten et rigtig godt bud til dig. Ringen er lavet af ren kirurgisk stål, som er et flot blankt materiale der ikke bliver grimt eller misfarvet med tiden. Den fås i flere forskellige størrelser, alt afhængig af hvor du ønsker at bruge den. Den er velegnet til flere forskellige typer piercinger, så du kan også sagtens købe to ringe i to forskellige størrelser, til to helt forskellige piercinger.

Den flotte opalsten som nemt klikkes af og på, via to små fordybninger i siden, fås i flere lækre farver. Derudover fås selve ringen faktisk også flere rappe farver, som blank, sort, guld- og multifarvet. Trådtykkelse og kuglestørrelser ser du under fanen "Yderligere information".

Der er virkelig noget for enhver smag samt enhver piercing så tag dig god tid så du både får valgt den rette størrelse og den rette farve, før du lægger varen i kurven og går videre til bestilling.

Detaljer
NavnKuglering med opalsten
SKURing-92
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeCaptive bead ring
TypeKuglering
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring3 mm.
StentypeSyntetisk opal
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kuglering med opalsten
Din bedømmelse
Kuglering med opalsten