Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kuglering med opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 67,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på udkig efter en kuglering, så er denne lækre kuglering med opalsten et rigtig godt bud til dig. Ringen er lavet af ren kirurgisk stål, som er et flot blankt materiale der ikke bliver grimt eller misfarvet med tiden. Den fås i flere forskellige størrelser, alt afhængig af hvor du ønsker at bruge den. Den er velegnet til flere forskellige typer piercinger, så du kan også sagtens købe to ringe i to forskellige størrelser, til to helt forskellige piercinger.

Den flotte opalsten som nemt klikkes af og på, via to små fordybninger i siden, fås i flere lækre farver. Derudover fås selve ringen faktisk også flere rappe farver, som blank, sort, guld- og multifarvet. Trådtykkelse og kuglestørrelser ser du under fanen "Yderligere information".

Der er virkelig noget for enhver smag samt enhver piercing så tag dig god tid så du både får valgt den rette størrelse og den rette farve, før du lægger varen i kurven og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-92
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.