Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Hestesko til øjenbrynspiercing

Hestesko til øjenbrynspiercinger er meget populært som piercingsmykke. Hesteskoen symboliserer som bekendt lykke og bæres blandt andet derfor af mange på grund af denne symbolik. Andre vælger også en hestesko som piercingsmykke, fordi det er en sej måde at udsmykke sig selv på.

I teksten herunder kan du blive klogere på hestesko til øjenbrynspiercinger. Du vil blandt andet kunne læse mere om vores spændende udvalg af hestesko. Derudover vil du også få et par tips og tricks til, hvordan du bedst holder din piercing ren, så du undgår betændelser og infektioner.

God fornøjelse med din hestesko til øjenbrynet.

Stort udvalg af hestesko til øjenbrynspiercinger hos BodyMod.dk Shop

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af hestesko til øjenbrynspiercinger. Hvad end du kan lide metalliske farver såsom guld og sølv eller mere farverige farver såsom grøn og lilla, så kan du i vores udvalg af hestesko finde noget der passer til dig og dit behov. Udover at have mange forskellige farver, så findes vores hestesko også i forskellige former. Vi har bl.a. hestesko til øjenbrynspiercinger med spikes og kugler i enderne.

Kvaliteten af vores hestesko er meget høj. Hos BodyMod.dk Shop ønsker vi at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Vi sælger kun piercingsmykker som vi kan stå 100% inde for. Vi ønsker at tilbyde nogle af Danmarks bedste piercingprodukter leveret med så god en kundeservice som muligt.

Pift dit look op med en hestesko

Rigtig mange vælger at købe en hestesko til en øjenbrynspiercing, fordi det i den grad kan pifte et look/outfit op. Hvis du eksempelvis synes, at dit outfit er ved at blive kedeligt og gråt, så kan du med en hestesko hurtigt bringe liv og glade dage tilbage i dit look. Rigtig mange undervurderer kropsudsmykning som en måde at klæde sig på. Derfor bør du tage chancen og købe en hestesko, der kan pifte dit outfit og din personlighed op på samme tid, for et enkelt smykke kan ofte gøre mere for dit look end f.eks. en ny jakke eller en anden hårfarve.

Med vores store udvalg af hestesko til øjenbrynspiercinger, har du de bedste vilkår for at vælge en hestesko, der passer perfekt på dit behov.

Besøg vores informationsblog og bliv klogere på piercinger

Hvis du elsker piercinger og bare ikke kan få nok af dem, anbefaler vi, at du besøger vores informationsblog. På vores informationsblog har vi en masse spændende og inspirerende artikler, der kan give dig fornyet viden inden for piercingverdenen. På informationsbloggen kan du blandt en masse andet læse om de forskellige måder at blive piercet på, hvilke materialer man bruger i piercingsmykker og meget mere.

Hvis du efter at have læst informationsbloggen stadig har nogle spørgsmål, som du mangler svar på, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Så hjælper vi dig med at finde et svar på det spørgsmål du nu måtte have.

Det er vigtigt at holde sin piercing ren

Hvis du vil gerne vil have, at din piercing forbliver ren og pæn i fremtiden, så er det vigtigt at passe og pleje den jævnligt. Hos BodyMod.dk Shop sælger vi også plejeprodukter, der effektivt kan hjælpe dig med at rengøre din piercing. Du kan læse mere om god hygiejne på vores informationsblog.