Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 60

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 60

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Buede stave til øjenbrynspiercinger

Har du en øjenbrynspiercing? Så kender du sikkert de buede stave til øjenbrynspiercinger. De buede stave passer perfekt til din piercing i øjenbrynet. En sådan stav giver et lækkert look og er et meget populært smykke i piercingverdenen.

I teksten herunder kan du læse meget mere om buede stave. Du vil bl.a. kunne læse om, hvordan du bedst vedligeholder og holder din piercing ren. Derudover vil du også kunne læse lidt om vores udvalg af buede piercingstave vi har her hos BodyMod.dk Shop.

Stort og spændende udvalg af buede stave hos BodyMod.dk Shop

I vores webshop kan du finde en masse buede stave i et hav af forskellige former, farver og materialer. Vi har uden tvivl et piercingsmykke til øjenbrynet for enhver smag. Vores store udvalg omfatter bl.a. buede stave med sten i enderne, multifarvede buede stave med spikes i enderne og meget mere.

Hvis du er på jagt efter nye piercingsmykker til øjenbrynet, anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg. Du kan uden tvivl finde et smykke, der falder i din smag.

Sådan holder du din buet stav til øjenbrynspiercinger flot og ren

Når man har en piercing, så er det vigtigt, at man jævnligt får den renset. Hvis du lige har fået lavet piercingen af din piercer, skal du blandt andet rense såret med isotonisk saltvand morgen og aften indtil såret er helet. Når såret er helet, kan du nøjes med at rense din piercing 1-2 gange om ugen.

Ved jævnligt at rense din piercing, minimerer du risikoen for at få betændelser og infektioner. Der findes ikke noget værre end at skulle kæmpe med en infektion i sin piercing. Derfor anbefaler vi dig at rense en gang for meget i stedet for en gang for lidt.

Hos BodyMod.dk Shop sælger vi også plejeprodukter. Mangler du nogle kvalitetsprodukter, der meget effektivt kan holde din piercing ren, anbefaler vi, at du tager et kig på vores store udvalg af plejeprodukter. Vi har bl.a. isotonisk saltvand, der er meget effektiv til at rense nylavede piercinger.

Vil du vide mere om buede stave og andre piercinger?

Hvis du gerne vil vide endnu mere om piercinger, så har vi faktisk en informationsblog, der er fyldt med en masse spændende artikler, der bare venter på at blive læst af dig. På informationsbloggen kan du bl.a. læse mere om, hvordan du bedst vedligeholder din piercing samt hvilke fordele og ulemper der er forbundet med at vælge et materiale fremfor et andet.

På vores informationsblog kan du finde svar på en masse af de spørgsmål, der måtte være i forbindelse med piercing. Hvis ikke du kan finde svaret på vores informationsblog, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok forsøge så godt som vi kan, at besvare dit spørgsmål. God fornøjelse med din buet stav til din øjenbrynspiercing.