Buet stav med hjerte af sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er en buet stav, som kan bruges i f.eks. øjenbrynet. Passer dine mål med smykkets mål, kan den også bruges i en kvindelig intimpiercing som f.eks. Christina.
Staven er let buet og har i bunden en 3 mm. låsekugle. I toppen er der fastmonteret 3 små sten ved hjælp af små messingarme, som tilsammen danner et hjerte. To af stenene er runde og den tredje er firkantet. Med lidt god fantasi kan det faktisk også ligne ansigtet på en fugl med de to runde sten som øjne og den firkantede sten som næb.

Smykkets stav har en længde mellem hjerte og kugle på ca. 8 mm. Staven er 1,2 mm. tyk. Den er lavet af kirurgisk stål og er efterfølgende blevet farvelagt med enten rhodium eller bladguld. Rhodium giver en sølvblank overflade og bladguld giver, som navnet antyder, en gylden overflade. Uanset hvilken farve du vælger, vil smykket have samme mål og stenfarver. Så det er altså udelukkende farven der er forskellen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-91
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med hjerte af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.