Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med metalliske kugler

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Som du nok kan se på billedet længere oppe på siden, så findes denne buet stav i flere udgaver. Du kan nemlig selv vælge farve på de to kugler der sidder på smykket - heriblandt lilla og blå. Du får dog ikke kun den hovedfarve du vælger, kuglerne er nemlig blevet belagt på sådan en både, at de ikke blot får et metallisk look - de får også et flot farvespil. Det vil sige, hvis du eksempelvis vælger den lyserøde udgaver af smykket, så vil du også kunne se farver som rød, hvid og andre nærtliggende farver til lyserød, på kuglen. Derudover har du også mulighed for, at vælge mellem flere længder på staven.

Hele smykket er lavet af kirurgisk stål, inklusiv kuglerne, der jo som sagt er blevet belagt. Staven er dog ikke blevet belagt, så den vil altid være blank og skinnende, hvilket passer rigtig godt til de metalliske kugler. Trådtykkelsen på staven her er 1.2 mm., hvilket betyder, at det er også muligt at bruge den som brystpiercing - derudover kan den selvfølgelig også bruges til øjenbrynspiercinger, eksempelvis.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Mere hudfarvet når det kommer i.
Karakter
Når kuglerne ligger i posen, er de metal farvet.
Men når den kommer I, bliver de hvide metal kugler mere hudfarvet. Lidt ærgeligt de ændre farve på den måde.
Bedømt af Pernille
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med metalliske kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images