Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Guldbelagt buet stav med sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette smykke er fremstillet af kirurgisk stål, og dereffter guldbelagt. I hver kugle er der en lille sten. Smykket er hovedsagligt beregnet til en øjenbrynspiercing, men kan også bruges som smykke i en brystpiercing eller som intimpiercing.

  • Længde 8 mm. eller 10 mm.
  • Tykkelse 1,2 mm (standard)
  • Kugle 3 mm. for den korte og 4 mm. for den lange

Bruger du isotonisk saltvand til at rense din piercing, anbefales det at du ikke benytter et guldbelagt piercingsmykke under rensningen eller under helingsperioder generelt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-44
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Meget flot øjenbrynspiercing
Karakter
Jeg synes den er rigtig flot, især som øjenbrynspiercing. Den skiller sig meget ud fra andre piercingsmykker, i det den ser rigtig smuk og feminin ud. Øjenbrynspiercinger kan ofte godt se lidt hårde ud, men ikke den her. Og med god pleje kan den holde rigtig lang tid. Synes det er en piercing som kan klæde alle, og som kan passe rigtig godt din andre smykker. (øreringe,halskæde,armbånd osv.) Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Intim piercing
Karakter
Den er perfekt. farven, størrelsen, kvaliteten osv .. Lige min smag :) Bedømt af Rikke Schøt
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt buet stav med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.