Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Værktøj

1 til 48 af 50

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 50

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Værktøj til piercinger

Siden tidernes morgen har piercing været en udbredt udsmykningsteknik blandt verdens beboere. Der er faktisk fundet beviser på, at piercinger i ørene har fundet sted for flere tusind år siden. Piercinger har altså været meget populært og er det stadigvæk blandt store dele af verdens befolkning.

Hvordan bar man sig ad med at pierce for flere tusind år siden? For flere tusind år siden har værktøjet til piercinger været meget primitivt. Man kan forestille sig en indianer, der har fået lavet hul i ørene ved hjælp af en meget spids pind. I dag er det værktøj man bruger til piercinger meget mere humant og professionelt.

Professionelt værktøj til piercinger

I dag er det muligt at købe professionelt udstyr til piercing, der gør det til en leg at pierce. Der er ikke tale om rustne og halvspidse nåle, der skal desinficeres ved hjælp af en lighter. Nej, der er tale om topprofessionelt piercingudstyr, der er anerkendt af branchen for at være de bedste instrumenter til at lave en piercing med. Ved salg til private, omfatter disse instrumenter alle typer værktøj der ikke er beregnet til at pierce hul i kroppen osv. Dvs. hjælpe værktøjer. Ved salg til professionelle leveres der sterile nåle til engangsbrug, nålegribere, steriliseringsposer og meget andet.

Køb værktøj til piercinger hos BodyMod.dk Shop

Hos BodyMod.dk Shop er vi klar over, hvor vigtigt det er med forsvarligt udstyr. Derfor sælger vi kun værktøj til piercinger vi kan stå inde for.
Hos BodyMod.dk Shop kan du finde en masse forskelligt inden for værktøj til piercinger. I vores sortiment til private har vi bl.a. ringåbnere, kugleholdere, ringlukkere og tang til dermal anchor. Så er du på jagt efter noget piercingudstyr, der er af en høj kvalitet og samtidig til overkommelige priser, kan du med fordel bestille dit udstyr hos os. Til stretching kan der bruges smøremiddel og teflon tape, og det har vi selvfølgelig også i vores shop.

Få det bedste resultat med professionelt piercing udstyr

Der findes meget piercingværktøj på markedet, der ikke er forsvarligt at bruge. Derfor er det meget vigtigt, at du køber værktøj til piercinger, der er 100% i orden. Der er ingen tvivl om, at man som kunde får lettere ved at håndtere sine piercingsmykker, hvis værktøjet er i orden.

Desværre ser man alt for ofte mennesker, der forsøger at håndtere en piercing med noget uholdbart værktøj, hvilket i værste tilfælde resulterer i en grim piercing man har været nødt til at fjerne. Hvis man vil håndtere sine piercinger ordenligt, så smykkerne holder i mere end blot et par uger, så er professionelt piercingudstyr til tider nødvendigt.

Værd at vide om piercingværktøj

Som tidligere nævnt skal man være meget varsom med at købe sit piercingværktøj hos hvem som helst. Der findes desværre meget udstyr på markedet, der simpelthen ikke lever op til branchens standarder. Ved brug af ikke-professionelt udstyr kan man meget hurtigt komme på glatis. Typisk vil piercinger, der er lavet med ikke-professionelt udstyr, ende med at blive taget ud af kroppen og smykkerne beskadiget pga. dårlige udformninger, forkerte materialer osv.