Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet steril piercingnål

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
  • Køb 10 ens for 17,00 DKK pr. stk. og spar 11%
  • Køb 25 ens for 15,00 DKK pr. stk. og spar 22%

* Påkrævede felter

For at købe dette produkt skal du have en erhvervskonto. Log ind på din erhvervskonto eller kontakt kundeservice hvis du er en registreret piercer og endnu ikke har en konto, men ønsker de fordele en erhvervskonto giver.
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ved nogle peircinger, er det rart at bruge en anden type nål, end dem der er helt lige. Derfor kan du her købe en buet piercingnål. Nålen er gas-steriliseret inden indpakning, så den er steril når den skal bruges.

Nålene findes i forskellige tykkelser, som du selv vælger i boksen herover.

OBS: Udløbsdatoen på nogle af nålene er desværre overskredet, så alle nåle sælges hermed som værende udløbet. Vi anbefaler dig at omsterilisere nålene inden brug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Needle-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet steril piercingnål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.