Hængelås til store piercinger

Lagerstatus: På lager

379,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hængelås af ren rustfri stål (316L ASTM F-138) i fem forskellige størrelser. Vælg mellem 3, 4, 5, 6 eller 8 mm., alt efter hvad der passer til din piercing og placering. Hængelåsen er lidt af et alsidigt "smykke", da det kan anvendes i mange forskellige slags piercinger, så længe placering og piercingmål tillader det. Hæng den f.eks. i øret, i brystet eller brug den som intimpiercing.

Hver lås består af 3 dele; skrue, base og lås. Skruen i basen kan løsnes og spændes med den medfølgende nøgle. Det er ikke en unik nøgle, men blot en unbrakonøgle, så hvis du skulle miste nøglen, kan du altid smutte i det lokale byggemarked og købe en ny. Bemærk dog, at på den mindste model er skruens hoved lavet med en lige kærv og leveres uden nøgle. Her er skruen samtidig placeret i siden af basen.

Specifikation:

  • 3 mm: Vægt: 8,2 gram. HBD: 26,5 mm., 14,8 mm., 5,6 mm. Bøjlens indv. mål: Højde: 11 mm. Bredde: 6 mm.
  • 4 mm: Vægt: 12,3 gram. HBD: 25,7 mm., 15,8 mm., 5,7 mm. Bøjlens indv. mål: Højde: 7 mm. Bredde: 5,5 mm.
  • 5 mm: Vægt: 26,1 gram. HBD: 32,4 mm., 20,0 mm., 7,6 mm. Bøjlens indv. mål: Højde: 8 mm. Bredde: 6,8 mm.
  • 6 mm: Vægt: 35,3 gram. HBD: 37,6 mm., 22,1 mm., 7,9 mm. Bøjlens indv. mål: Højde: 10 mm. Bredde: 7,1 mm.
  • 8 mm: Vægt: 130,8 gram. HBD: 52,6 mm., 35,5 mm., 13 mm. Bøjlens indv. mål: Højde: 14 mm. Bredde: 14 mm.
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hængelås til store piercinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.