Opbevaringsboks til piercingsmykker

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har man mange piercingsmykker, ligger de ofte og flyder i en skuffe på badeværelset. Det er noget smykkerne ikke har godt af, da de kan blive ridset og blive ødelagt med tiden. Placer dine piercingsmykker i en beholder, som er beregnet til smykker. F.eks. et smykkeskrin eller et andet smykkemøbel.
Alternativt kan du opbevare dine smykker i denne lille opbevaringsboks, som samtidig er let at tage med på farten, hvis du hører til dem der udskifter smykker jævnligt.

Opbevaringsboksen er ca. 13 cm. bred, 6,5 cm. dyb og 2 cm. høj. Den kommer med 10 små rum på ca. 3 x 2,5 cm. Du kan dog tage nogle af skillevæggene ud, så du f.eks. får et langt rum på næsten 13 cm. Du kan med andre ord selv bestemme størrelserne på rummene, så de passer til dine smykker. Det er smart, hvis du f.eks. har en taper på 5 cm., som du gerne vil have i boksen.

Kassen er lavet af let gennemsigtig plastic og kommer med en farvet lukkemekanisme, så låget holdes på plads.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Box
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Opbevaringsboks til piercingsmykker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.