Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Play piercingnål-50%

4,50 kr Fra 9,00 kr -50%
På lager
Du skal have en business konto for at købe dette produkt. Hvis du allerede har en B2B konto hos os skal du logge ind på din konto. Hvis du er professionel piercer med licens og gerne vil nyde fordelene ved at have en B2B konto, så kontakt os venligst på BODYMOD SUPPORT. Vi vil med glæde hjælpe dig.

En play piercingnål er det perfekte udstyr til dig som er til avanceret voksenleg. Nålen er ikke beregnet til at lave permanente piercinger med, men blot til midlertidige penetrationer på udvalgte følsomme steder. Play piercingnåle har et hav af anvendelsesmuligheder, så her er der virkelig tale om 50 shades of play. For at få fuld, samt sikkert udbytte af dine play piercingnåle, anbefaler vi at du læser og evt. googler lidt om emnet, før du kaster dig ud i det.

Hvis de anvendes korrekt, har play piercingnåle potentialet til at udløse store mængder naturlige endorfiner, som kan føre til intens sexuel nydelse hos nogle brugere. Nålene kan dog også bruges som midlertidig kropsudsmykning, i situationer hvor man ønsker at markere sig på en helt unik facon. Der er faktisk masser af anvendelsesmuligheder med play piercingnåle og det er næsten kun fantasien som sætter grænsen.

Alle vores play piercingnåle er gas-steriliseret, så du kan være helt tryg når du bruger dem. Husk dog også at rengøre området hvor nålene skal bruges omhyggeligt, så du undgår at få urenheder ført ind med nålen.

OBS: Udløbsdatoen på nogle af nålene er desværre overskredet, så alle nåle sælges hermed som værende udløbet. Vi anbefaler dig at omsterilisere nålene inden brug.

Detaljer
NavnPlay piercingnål
SKUNeedle-2
Kampagne-50%
TypeVærktøj
MaterialeKirurgisk stål
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Play piercingnål
Din bedømmelse
Play piercingnål