Sekskantet tunnel i flere farver

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnel er lavet af kirurgisk stål med en sekskantet front. Smykket har en forhøjning bagtil, derfor kaldes denne tunnel også en "double flared tunnel", som sikrer en god pasform. Med denne forhøjning har det heller ikke været nødvendigt, at udstyre tunnelen med et skruegevind. Den kan dog være en smule vanskeligere at få i, da man skal krænge smykket i øret - men øvelse gør mester, som man siger.

Smykket fås i mange forskellige udgaver. For det første så kan du selvfølgelig vælge forskellige diametre på smykket - det fås nemlig helt fra 3 mm. i diameter og helt op til 25 mm., så der er noget for enhver inden for stretching. Derudover er det også muligt at vælge mellem mange forskellige farver. Du kan eksempelvis få denne tunnel i en blank udgave eller i en multifarvet udgave.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-155
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sekskantet tunnel i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.