Ptfe wire - vælg selv længden

Lagerstatus: På lager

50,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du ikke udstyret med 10 tommelfingre og kan du godt lide at lave tingene selv? Så har vi her et godt produkt til dig.

Med denne PTFE wire kan du selv lave dine egne piercingsmykker, ved at klippe små stykker af i ønsket længde. Derefter skruer du selv et gevind i din nye stav med en metalkugle. Super let og super smart, hvis du f.eks. ønsker en tungepiercing eller navlepiercing som er kortere eller længere en standardmålene

Prisen er 50,- kr. for ét stk. wire på 5 cm - Dvs. 10,- kr. pr. cm. - Bestiller du to stk. leveres 10 cm. i ét stykke, så du selv kan klippe til i ønskede længder.

Husk i øvrigt også at PTFE er meget allergivenligt og frigiver ikke nikkel

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer PTFE-Wire
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 50 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Bodyplast-wire
Karakter
Det var nemt at handle på siden...da jeg ringede og fik personlig betjening, var denne rigtig god og checket! MEN jeg fik at vide, det var nemt at skrue kugler på enderne af bodyplast - og lave gevind - med lidt fingersnilde... Og ja - jeg har faktisk ret meget fingersnilde, da jeg laver en del forskelligt håndarbejde, og nej - bruger ikke briller - eller har brug for dem...men let var det sgu ikke... Materialerne var i top...leveringen var hurtig...men det VAR altså svært med de kugler... Bedømt af Threetotango
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ptfe wire - vælg selv længden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.