Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Plejeprodukter til piercinger

Når man får udført en piercing, dannes der et sår på kroppen afhængig af, hvor på kroppen man har fået den lavet. Dette sår skal som alle andre sår bruge tid på at hele igen. Med plejeprodukter fra BodyMod.dk Shop kan du give din piercing og dit sår de bedste vilkår for at hele perfekt. Et perfekt helet sår giver en perfekt udført piercing. Herunder kan du læse mere om, hvordan du bedst passer og plejer dine piercinger.

Køb dine plejeprodukter til piercinger hos BodyMod.dk Shop

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af plejeprodukter til piercinger. Vi er meget bevidste om, at en piercing først bliver rigtig smuk, når den har fået masser af pleje. Derfor kan du hos os finde en masse forskellige plejeprodukter til piercing, der alle kan hjælpe med at hele dit piercingsår på den mest optimale måde.

I vores udvalg af plejeprodukter kan du bl.a. finde desinficerende spritservietter, isotonisk saltvand, vatpinde med rensevæske og meget meget mere. Hvad end du har fået lavet en tungepiercing eller en navlepiercing, kan du hos BodyMod.dk Shop finde plejeprodukter til alle former for piercinger.

Jo bedre du er til at pleje din piercing, jo smukkere bliver den

Der er ingen tvivl om, at man med en omhyggelig pleje af sin piercing, får en rigtig flot og holdbar piercing. Det værste der kan ske, når man lige har fået lavet en piercing, er at der går betændelse i den. Betændelse kan være svært at få bugt med. Derfor kan man ligeså godt pleje sin piercing optimalt fra start af. Med plejeprodukter til piercinger er du sikret en omhyggelig klinisk pleje.

Det er vigtigt at pleje sine piercinger

Hvis ikke man plejer sine piercinger godt nok, går der som tidligere nævnt betændelse i dem. En betændelse kan meget hurtigt ende med, at man er nødsaget til at fjerne piercingen fra kroppen og lade såret hele – og det er jo ikke lige det man ønsker, hvis man lige har fået lavet en ny og flot piercing.

Gode råd om hygiejne

Når man lige har fået lavet en piercing, er det vigtigt at holde såret så rent som muligt. Derfor bør man ikke begynde at pille i sin piercing. Man bør heller ikke lade sine venner røre den, da der meget hurtigt kan opstå betændelse i såret ved berøring. Det er vigtigt at lade sin piercing få helt ro, så den kan hele optimalt. Har man fået udført en læbe- eller tungepiercing bør man ikke kysse nogen før der er gået to til tre uger.

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan de forskellige piercinger skal plejes og passes, kan vi også hjælpe dig. Her på siden har vi nemlig lavet en stor samling artikler, til dig som gerne vil vide mere om piercinger. Her kan du blandt andet læse om hvor lang tid de forskellige piercinger er om at hele, hvilke smykker du skal bruge og få tilsendt en gratis renseguide samt meget meget mere. Du finder det hele lige her.