Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

35 vare(r)

pr. side

35 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Af metal

En tungepiercing kan både være lavet af plastik eller metal men tungepiercinger af metal, er efterhånden ved at være meget udbredte. Når man vælger tungepiecinger af metal, er man sikker på at få et stærkt og meget holdbart smykke. Metal er selvsagt et meget mere hårdfør materiale end plastik, som derfor også har meget nemmere ved at knække end metal har. Der er mange som gerne vil bruge lidt ekstra på at købe en rigtig lækker tungepiercing, som eksempelvis er udført i et særlig flot design. Her er det klart en kæmpe fordel at vælge en tungepiercing af metal, så man også er sikker på at den vil holde i lang tid og at pengene dermed er givet godt ud.

Tungepiercinger med sten

I denne kategori finder du bl.a. også tungepiercinger med og uden sten samt i forskellige farver. Du kan finde mange forskellige designs, former og mønstre samt sten, i tungepiercinger af metal. Piercingsmykkerne med sten, er efterhånden meget almindelige, især i tungepiercinger af metal. De er rigtig elegante, uden at være for meget. Det samme gælder de tungepiercinger der f.eks. er guldbelagte. Vi anbefaler at du med jævne mellemrum gør brug af isotonisk saltvand, til at rense din tungepiercing med smykket i. Dette bør også gøres efter din tungepiercing er færdighelet, for at både tunge og smykket holdes rent og smukt.

Metalmaterialer til tungepiecinger

De mest gængse materialer af metal til tungepiercinger, er kirurgisk stål samt titanium. Der ud over kan du selvfølgelig også få tungepiercinger af guld hvis du skulle ske at have spendérbukserne på. Når man benytter sig af guld til piercingsmykker, er det vigtigt at guldet er så rent som muligt, uden at det samtidig bliver for blødt og bøjeligt. 14 karat guld opfylder disse betingelser bedst og er derfor det eneste vi forhandler indenfor ægte guldsmykker, her på BodyMod.dk Shop.

Kirurgisk stål er et meget brugt og anvendeligt materiale til piercingsmykker generelt og det gælder naturligvis også for tungepiercinger. Kirurgisk stål er hårdt og flot blankt og så frigiver det ikke nikkel. Samtidig er det også et meget prisvenligt materiale som tillader de fleste at købe mere end et smykke af gangen. Så hvis du er typen der godt kan lide at skifte din tungepiercing ofte og gerne vil have et stort udvalg af forskellige piercingsmykker liggende, så er kirurgisk stål et rigtig godt materialevalg.

Titanium er noget dyrere end kirurgisk stål men her betaler du altså også for en meget ren og stærk kvalitet. Titanium er et utrolig rent materiale og er f.eks.100% nikkelfrit. Af samme grund er det også titanium som bliver brugt når der f.eks. i sygehusregi skal indopereres metalstænger i kroppen, fordi materialet er så rent som det er. Derfor siger det næsten også sig selv at det er et meget kvalitetsbevidst valg, når man køber piercingsmykker af titanium.