Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 229

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 48 af 229

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Tragus Piercing

Traguspiercinger bliver af mange betegnet som et smukt piercingsmykke, der udstråler feminine vibes. Hos BodyMod.dk Shop sælger vi disse traguspiercinger. Vores udvalg er stort og du kan uden tvivl finde et tragussmykke, der falder i din smag. Hos BodyMod.dk Shop har vi fokus på høj kvalitet, lave priser og en uovertruffen kundeservice. Derfor kan du trygt bestille dit næste tragussmykke hos os.

Hvad er en traguspiercing?

En traguspiercing er en ørepiercing i det lille stykke hud/brusk ved indgangen af øret. Hos os kan du finde et hav af forskellige piercingsmykker til din traguspiercing. Traguspiercingen bliver som sagt betegnet som en meget feminin piercing, hvorfor mange kvinder vælger at få den lavet for at udstråle en vis kvindelighed. Det gode ved traguspiercingen er, at du kan bruge mange forskellige piercingsmykker. Du kan både bruge stave, ringe, labret studs m.m.

Hvordan laves en tragus piercing

Man laver en traguspiercing ved at føre en nål igennem den lille hudflap ved øret. Nålen er selvfølgelig 100% steril for at undgå infektioner. Nogle personer oplever en lille smerte ved at få udført denne piercing, men smerten afhænger meget af den særskilte persons smertetærskel samt hvor god og erfaren en piercer du benytter. Benytter du en meget erfaren piercer, så er det typisk mindre smertefuldt end, hvis du benytter en uerfaren piercer.

Vi fraråder på det kraftigste at få lavet denne piercing med en ørepistol. Ved at bruge en ørepistil øger du markant chancen for at få ar og infektioner i piercingen. Derfor bør du benytte dig af en professionel piercer, der bruger en steril nål til at pierce med.

Kan man blive døv af en tragus piercing

Det korte svar: Nej, det kan du ikke. Der har i løbet af de seneste år floreret rygter om, at man eftersigende kunne blive døv ved at få udført en traguspiercing. Dette er falske rygter og der er aldrig fundet bevis for, at man skulle miste hørelsen ved at få sådan en piercing. De personer, der har startet rygterne, mener at arvævet i øreflippen vil vokse og derved lukke hullet indtil øret. Som sagt er der ikke fundet beviser for, at dette skulle have fundet sted. Og hvis arvævet skulle vokse sig stort, så kan man med en simpel operation blot fjerne det. Så du kan trygt få lavet en traguspiercing, som tusindvis af andre danskere har – det sker der ikke noget ved.

Vil du vide mere om traguspiercinger?

Hvis du godt kunne tænke dig at vide noget mere om piercinger herunder traguspiercinger, anbefaler vi, at du tager et kig på vores informationsblog. På informationsbloggen har vi nemlig samlet en masse omfattende artikler om piercing, hvilket kan gøre dig meget klogere på piercingverdenen. Du kan bl.a. læse om de forskellige materialer, som piercinger bliver lavet af. Det kunne eksempelvis være organiske materialer, der på det seneste er blevet meget populære blandt piercingelskere.

Har du et spørgsmål om piercingsmykker, som du ikke kan finde svar på, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde et svar på dit spørgsmål.