Labret med mikro sten og indvendigt skruegevind

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker labret af kirurgisk stål med en smuk titanium belægning i fem forskellige flotte farver. Labretten er er lidt anderledes end de fleste andre, netop fordi den ikke bare er almindelig sølvfarvet. Samtidig har dette smykke den store fordel at skruegevindet sidder indvendigt, så risikoen for rifter når du tager smykket af og på, er minimal.

Labretten i de fem farver har en enkelt klar sten i toppen og stenen vil være klar, uanset hvilken farve du vælger labretten i. Stenen holdes på plads af fire små modhagere som er formet direkte ud af stålet, så den sidder rigtig godt fast. Du behøver altså ikke frygte at den ryger af i brug eller hvis dem bliver våd, da den netop ikke blot er limet fast.

Bemærk også at stenen på denne model er ekstra lille da den kun måler 2 mm. i diamter. Det er en super lille sten som kan give dig et meget diskret look.

Denne labret er helt ideél til en læbepiercing som for eksempel en Madonna/Monroe piercing. Men da den fås i to længder, nemlig både en 6 mm. samt en 8 mm. lang stav, kan den bruges flere steder på kroppen. Den vil ligeledes være et rigtig godt valg hvis du har en helix eller en traguspiercing.

Vælg din foretrukne farve samt længde i boksene ovenfor før du lægger din nye labret i kurven og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-75
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med mikro sten og indvendigt skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.