Piercing aftercare - Alt i en

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med dette vidundermiddel fra Tattoo Goo, kan du nu slippe for betændte, ømme og irriterede piercinger.

Væsken i denne beholder er en alt-i-en-væske, som vil gå ind og hjælpe piercinger med at komme på rette fod igen. Beholderen indeholder med andre ord væske der er antiseptisk, antibakteriel, antimikrobiel samt smertelindrende. Samtidig sørger væsken også for at mindske ardannelse, inflammation og infektion.

Væsken kan både bruges uden på huden samt i munden. Så den virker med andre ord på alle piercinger. Der er tilsat en behagelig smag af pebermint, så du skal ikke være nervøs for at spraye den i munden.

Vi kalder det en alt-i-en-væske, da det ikke er nødvendigt at rense piercingen før væsken tages i brug, som det ofte er med andre aftercareprodukter.

Nyttig info om Tattoo Goo's Xpressions Spray:

  • Spray kun 1 - 2 gange pr. påføring.
  • Undgå at spraye indenfor 3 timer efter en evt. saltvandsrensning.
  • Brug den max 4 gange om dagen.
  • Slug ikke væsken.

Denne aftercare til piercinger findes også i en mindre og mere praktisk udgave - Den er specielt rigtig god, hvis du er på farten, da det er almindelige vatpinde der har et hulrum, hvor væsken er i. Du finder de praktiske vatpinde med rensevæske her.

Beholderen indeholder 59 ml. og er derfor samme størrelse som vores isotoniske saltvand.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-X-Pressions-Spray
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 59 ml.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Fantastisk produkt
Karakter
Super god og nem spray som virker allerede efter du har brugt den få gange. Hjælper nemt på rødme om ømhed. Bedømt af Julle
Super produkt
Karakter
Sprayen gør det nærmest til en leg at rense sin piercing. Allerede efter at have brugt den 1 dag, er min helix piercing allerede mindre rød og øm. Bør ejes af alle med nylavede piercinger! Bedømt af Nette
Super "vidunder" middel
Karakter
Har brugt det til mine snakebites, medusa og Labret og det er nemt, effektivt og rent. Bedømt af AyaStrip
Perfekt produkt
Karakter
Hurtig og nem all in one spray.
God fordi du ikke skal rense og vaske først før brug, men hvis man gør det fungere den endnu bedre.
Klart et produkt alle med ny piercing burde anskaffe sig
Bedømt af Copycatten
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercing aftercare - Alt i en
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images