Tattoo Goo Cleansing Soap

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Tattoo Goo Cleansing Soap er en sæbe til dig der har en piercing, som skal plejes efter alle kunstens regler.

Sæben er utrolig effektiv og slår dermed bakterier ihjel, samtidig med at den er meget skånsom mod huden. Sæben indeholder ingredienser som chloroxylenol og lauricidin, som til sammen udgør en god og veldokumenteret formular mod bakterier.

Sæben er både til piercinger og tatoveringer. Bruger du den til en tatovering, skal du med et par fingre påføre sæben og smøre det jævnt ud. Rens efterfølgende med koldt vand og lad tatoveringen lufttørre. Påfør efterfølgende et tynd lag Tattoo Goo Aftercare Salve. Gentag denne proces morgen og aften eller efter behov.

Bruger du sæben til din piercing, påfører du med et par fingre lidt sæbe og smører godt rundt. Skyld med koldt vand og lad piercingen lufttørre. Spray efterfølgende piercingen med Tattoo Goo Xpression Spray eller en anden antibakteriel væske. Gentag et par gange om dagen eller efter behov.

Sæben er kun til udvortes brug og kan derfor ikke anvendes til tungepiercinger etc.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Cleansing-Soap
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 59,15 ml.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tattoo Goo Cleansing Soap
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.