Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tattoo Goo Cleansing Soap

Udsolgt

Vores rensende sæbe Tattoo Goo er den bedste til at rense dine piercinger ifølge de anbefalinger der kommer fra din professionelle piercer.
Det er en meget effektiv antibakteriel sæbe, og den er også perfekt til at fugte din hud. Den indeholder ingredienser som chloroxylenol og laurinsyre, det bedste antibakterielle team på markedet.
Du kan bruge denne sæbe enten i dine piercinger eller smykker. Hvis du bruger den på en tatovering, skal du først påføre den med to fingre og derefter sprede den over tatoveringens overflade. Efter dette skal du skylle det med koldt vand og lade det lufttørre. Du skal også anvende et lag Tattoo Goo fugtighedscreme efter behandling. Gentag denne proces to gange om dagen eller efter behov.
Hvis du bruger denne sæbe til at rense dine piercinger, skal du først påføre en lille mængde sæbe i fingrene og sprede den i perforeringen. Skyl derefter med koldt vand og lad det lufttørre. Når det er tørt, skal du anvende efterbehandlings piercing spray. Disse er alle i et antibakterielt produkt. Gentag denne proces så ofte som nødvendigt.
Kun til ekstern brug. Brug det ikke til piercinger i tungen.
Detaljer
NavnTattoo Goo Cleansing Soap
SKUCare-Cleansing-Soap
TypeEfterbehandlingsprodukt
Indhold59,15 ml.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tattoo Goo Cleansing Soap
Din bedømmelse
Tattoo Goo Cleansing Soap