Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Beskyttelsesplade af silikone

Lagerstatus: På lager

5,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du troede du havde set det meste inden for piercingsmykker og tilbehør dertil.

Nu er der kommet et nyt produkt på markedet, som er så simpelt, at man kan undre sig over, at det ikke er blevet opfundet før.

Produktet har vi valgt at kalde en beskyttelsesplade og skal primært bruges til orale piercinger som f.eks. en labretpiercing eller en tungepiercing. Den består udelukkende af silikone, som er af samme kvalitet, som det de bruger på hospitaler. Dvs. den kan autoklaveres, hvis man ønsker et sterilt produkt.

Pladen er 7 mm. i diameter og kan bruges på alle stave fra 1,0 mm. - 2,0 mm. Med andre ord, så passer den perfekt på de mest gængse smykker, som en labret på 1,2 mm. og et tungesmykke på 1,6 mm. Bemærk at pladen er 0,9 mm. tyk.

Hvad bruges denne plade så til? Jo, de fleste med en labret- og tungepiercing kender det, at smykket gnaver sig ind i henholdsvis læben eller tungen. Har du oplevet dette, kan du med meget stor fordel bruge denne plade over en periode, som vil beskytte din tunge eller indersiden af din læbe.

Pladen sættes bare på dit eksisterende smykke og smykket kan derefter tages i brug igen. Da overfladen på beskyttelsespladen er større end kuglen på tungesmykket eller bundpladen på labretten, vil denne beskyttelsesplade gå ind og stoppe irritationen fra smykket.

Af fordele kan der nævnes:

  • Utrolig fleksibel silikone.
  • Behagelig at gå rundt med.
  • Fjerner hævelse og irritation.
  • Din læbe eller tunge heler hurtigt.
  • Kan let tages i brug eller fjernes.

Note: Smykkerne på produktbilledet følger ikke med

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Disc
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 7 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Silikone
Der er absolut ingen nikkel i silikone. Så du kan være helt rolig - Det er bare et sikkert og lækkert blødt materiale.
Farve Klar
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Reddede min tragus
Karakter
Mit smykke havde gnavet sig ind i huden ved min tragus
Jeg fik så anbefalet et smykke af bio plast samt denne plade foran hvor smykke havde gnavet sig ind
Nu her er min tragus fuldstændig hele og pæn
Det VIRKER BARE !
Bedømt af Line Henriksen
Lettelse!
Karakter
Jeg var begyndt at få et sår ved min piercing pga. kulde og tænkte at jeg ville prøve en af disse. Det var instant relief og jeg anbefaler virkelig at man har et par stykker af dem her liggende klar. Bedømt af IJ
Fantastisk!!!
Karakter
Jeg havde fået en stor bule ved min tragus også læste jeg om skiven her på siden. Den måtte bare prøves, fordi intet andet havde hjulpet endnu, så den var mit sidste håb for en pæn tragus!! Allerede efter to dage var bulen væk og kun et lille sår tilbage og nu efter en lille uge er min tragus så fin, som om der aldrig har været problemer :D
Jeg er imponeret og vil anbefale skiven til alle!
Bedømt af Maria Jensen
Fjernede min bule
Karakter
Jeg havde fået en piercing, hvor der bag på øret var kommet en bule af en art, som væskede lidt. Jeg blev anbefalet at prøve denne skive og må sige jeg blev positivt overrasket.
Bulen er næsten forsvundet :D
Bedømt af Kristine
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Beskyttelsesplade af silikone
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images