Kuppelformet dermal af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

289,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du gerne bære din dermal med stil? Så vil dette elegante og enkle smykke til din dermail anchor, være det helt perfekte valg. Du får her en kuppelformet dermal af 14 karat guld, som er lige så simpel som den er smuk. Den spejlblanke kuppelformede overflade, oser langt væk af klassisk kvalitet og vil få enhver dermal anchor til at ligne en million.

Smykket er som sagt lavet af 14 karat guld så allerede her skiller det sig ud i forhold til de mere mainstream dermal smykker man så tit og ofte ser. Et dermal anchor smykke af ægte glitrende guld, signalerer til omverdenen at du er kvalitetsbevidst helt ned til den mindste detalje. En dermal af guld vidner således også om en ejermand, eller kvinde, med masser af selvtillid og en veludviklet æterisk sans.

Den 4 mm. store dermal har ikke andre udsmykninger end den smukke blanke kuppelform, som faktisk taler for sig selv, både i praktisk forstand men også rent designmæssigt. Kuplen er en super praktisk form fordi den grundet sin afrundede facon, ikke tenderer til at hænge fast i tøjet. Det er en kæmpe fordel med dermal smykker som jo tit og ofte sidder placeret på steder hvor tøjet skal forbi når det tages af og på.

Stilen er enkel og tidløs og den kuppelformede dermal af 14 karat guld, vil således være velegnet til stort set enhver lejlighed.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuppelformet dermal af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.