Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Kuppelformet dermal af 14 karat guld-30%

Udsolgt

Vil du gerne bære din dermal med stil? Så vil dette elegante og enkle smykke til din dermail anchor, være det helt perfekte valg. Du får her en kuppelformet dermal af 14 karat guld, som er lige så simpel som den er smuk. Den spejlblanke kuppelformede overflade, oser langt væk af klassisk kvalitet og vil få enhver dermal anchor til at ligne en million.

Smykket er som sagt lavet af 14 karat guld så allerede her skiller det sig ud i forhold til de mere mainstream dermal smykker man så tit og ofte ser. Et dermal anchor smykke af ægte glitrende guld, signalerer til omverdenen at du er kvalitetsbevidst helt ned til den mindste detalje. En dermal af guld vidner således også om en ejermand, eller kvinde, med masser af selvtillid og en veludviklet æterisk sans.

Den 4 mm. store dermal har ikke andre udsmykninger end den smukke blanke kuppelform, som faktisk taler for sig selv, både i praktisk forstand men også rent designmæssigt. Kuplen er en super praktisk form fordi den grundet sin afrundede facon, ikke tenderer til at hænge fast i tøjet. Det er en kæmpe fordel med dermal smykker som jo tit og ofte sidder placeret på steder hvor tøjet skal forbi når det tages af og på.

Stilen er enkel og tidløs og den kuppelformede dermal af 14 karat guld, vil således være velegnet til stort set enhver lejlighed.

Detaljer
NavnKuppelformet dermal af 14 karat guld
SKUDermal-21
Kampagne-30%
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kuppelformet dermal af 14 karat guld
Din bedømmelse
Kuppelformet dermal af 14 karat guld