Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

14 karat massiv guld labret med bioplast stav

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Et eksklusivt labret piercingsmykke, hvor selve staven er lavet af det bløde materiale PTFE, som er helt uskadeligt for både tandkød og tænder. PTFE er et blødt og fleksibelt plastmateriale, som giver en helt utrolig god komfort, når det bruges som piercingsmykke.

Det lille kuglerunde hoved er lavet i 14 karat ægte massiv guld og lyser langt væk af tidløs klasse samt høj kvalitet. Denne labret er helt perfekt til dig som både gerne vil beskytte dig mod eventuel nikkelallergi og samtidig også have et ægte guldsmykke til din læbepiercing. PTFE, som jo er det materiale der skal gennem selve piercingen, er nemlig fuldstændig fri for nikkel og er dermed et yderst allergivenligt materiale.

Udover at bruge denne labret til en læbepiercing, som f.eks. en monroe eller snakebite piercing, kan man også fint bruge den i øret. Det kunne eksempelvis være i en traguspiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-16
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale PTFE
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 14 karat massiv guld labret med bioplast stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images