Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med udskåret skull

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du også ventet på dette? Endelig en superfed tunnel til stretches i de store størrelser, som ikke bare er plain og kedelig. Her kan du nemlig få dig den fedeste tunnel af flot mørk træ, med bløde afrundede kanter. Træets struktur ses meget klart og tydelig så man ikke er i tvivl om at det er et førsteklasses organisk smykke, der yder dit stretch den absolut bedste service.

Smykket er endda organisk hele vejen igennem, for inde i midten, finder du et yderst detaljeret lille skull, som er skåret direkte ud af ben fra en vandbøffel. Her skal det også lige bemærkes at benet fra bøflen er et overskudsprodukt, som høstes fra de døde dyr. Så der er altså ikke tale om at vandbøflen på nogen måde har lidt overlast.

For at bære dette pragteksemplar af en tunnel, kræver det faktisk at du er oppe i en vis størrelse stretch. Denne tunnel fås nemlig kun i de større størrelser og starter således med den mindste model på 19 mm. og fortsætter op til den største på 35 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-124
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med udskåret skull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.